Over Psycholoog Oss

Wil je vrijblijvend advies en antwoord op je vragen? Bel dan met ons secretariaat. De telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Je krijgt persoonlijk en passend advies, zo vind je snel de juiste hulp bij jouw hulpvraag. Vaak zijn er geen wachtlijsten en kunnen wij gelijk een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 085-4014720. Bekijk hieronder alvast twee van onze behandelaren in de regio en bekijk de andere behandelaren op Psyned.

Elisabeth van Dieten, Psycholoog, Oss

Psycholoog Oss - Elisabeth van Dieten

Elisabeth is psycholoog in Oss en heeft haar hele leven al een grote interesse in mensen. Zit je in de knoop met je relatie, studie, werk of andere aspecten van je leven? Met haar warme en enthousiaste vakkundigheid toont ze je een los begin om jezelf te ontwarren. Je kunt bij haar terecht met angstklachten, somberheidsklachten, burnout, trauma en nog meer. Ook voor relatietherapie ben je bij Elisabeth aan het goede adres.


Aerjen Tamminga, Psycholoog, Oss

Psycholoog Oss - Aerjen Tamminga

Je zult merken dat ik een persoonlijke, -en betrokken manier van werken heb. En dat ik tegelijkertijd dat werk baseer op een wetenschappelijk fundament, bewezen methoden en technieken. En je merkt dat ik de uitwerking van de behandelmethoden heel dicht laat aansluiten op jouw manier van denken, kijken en leren.